Katoen

Garen van 100% katoen

Katoen Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Catania

  Catania

  11 bollen halen = 10 betalen!

  De bekende en populaire Catania van de firma Schachenmayr, wordt geproduceerd uit hoogwaardig 100% gekamd en gemerceriseerd katoen. Aanbevolen voor zowel breien als haken. Catania is een geweldige keuze voor zomerse kledingstukken en luchtige accessoires, dankzij het koele en lichtgewicht comfort. Het superbrede assortiment van ongeveer 100 kleuren laat niets meer te wensen over. Zeer bekend in de wereld van Amigurumi's!

  Belangrijke opmerking: om kleurbloedingen te voorkomen, dient u uw Catania kledingstuk voor het eerst op 60°C te wassen. Daarna moet het gewassen worden volgens de 40°C aanbeveling.

  Het artikel 9801210 Catania Uni (100 % katoen) is herzien volgens de Europese norm voor speelgoedveiligheid DIN EN 71-3:2019 en is geschikt voor de productie van speelgoed.

  Samenstelling: 100% Katoen
  Garengewicht: Sport - 5ply | Fijn (2)
  Gewicht: 50g
  Looplengte: 125m
  Stekenverhouding: 26 steken en 36 naalden geeft 10 x 10 cm
  Garen seizoen: Alle seizoenen
  Pendikte:2,5 tot 3,5

 • DMC Dentelles

  DMC Special Dentelles

  DMC Dentelles is een fijn haakkatoen die gekamd is, geschroeid met een vlam en twee keer gemerceriseerd voor glans en sterkte.
  Een supersterke draad heel geschikt voor frivolité (tatting) en kleine haakwerkjes. Denk daarbij aan het omhaken van zakdoekjes bijvoorbeeld.

  samenstelling: 100% katoen
  naalddikte: 1,25mm
  gewicht: 5 gram
  looplengte: 90 meter

  Het garen kan gewassen worden in de wasmachine op 95 graden Celcius en kan zelfs op een niet te warm programma in de droger.

 • Durable

  Durable

 • Scheepjes

  Scheepjes

 • Stafil

  Stafil 
  Italiaans garen