Home

Home

Blog Categories

Blog Categories

Extreme Sheen van DecoArt is de helderste, watergedragen acrylverf

Extreme Sheen


Extreme Sheen van DecoArt is met een geavanceerde, fijn gepigmenteerde formule, de helderste, watergedragen, acryl-metallic verf op de markt. Aangeboden in verschillende trendy  klassieke kleuren met de metallic glans van de ultrafijne, reflecterende pigmenten.

Goed schudden. Aanbrengen met een zachte borstel of roller. Op een gladde/afgeplakte ondergrond eerst een grondlaag of primer aanbrengen of licht schuren voor een betere dekking. Schuur licht tussen de lagen om de hoogste metaalglans te bereiken. Breng de lagen aan als dat nodig is om een metallic afwerking te bereiken, variërend van semi-transparant tot massief.

Schilder het oppervlak eerst met een vergelijkbare Americana Acryl verf kleur voor meer ondoorzichtige dekking.

Voor een gladde afwerking gebruik je een zachte platte kwast en breng je de verf aan door in één richting te strijken.

Voor een gladde afwerking met de hoogste metaalglans, schuur je met een fijn schuurpapier tussen de lagen door. Polijst de eindlaag met lap grove stof voor een ultrasoepele afwerking. Zorg ervoor dat de verf volledig droog is voor het schuren.

Voor een getextureerde look gebruikt je een schuimroller met hoge dichtheid of een zeespons in plaats van een kwast.

Voor een gebrande/geborstelde metaallook gebruik je een ronde wasborstel en brengt u de verf in een cirkelvormige beweging aan.

Breng verschillende tinten Extreme Sheen-verf in lagen aan met behulp van een droge penseeltechniek om een realistische, faux-metallic afwerking te creëren.

Meng Pearl of Sterling Silver Extreme Sheen met elke andere Extreme Sheen kleur om een pastel metallic of meer subtiele traditionele metallic kleur te creëren.

Gebruik een ander waterreservoir en penseel bij het gebruik van metallic verf om ervoor te zorgen dat er geen glanzende schilfers in de gewone acrylverf terechtkomen.

Reinig gereedschap en sjablonen voordat de verf droog is.

Voeg geen Extreme Sheen toe aan een Extreme Sheen, Fabric Medium of een ander medium. Het kan de intensiteit van de metallic afwerking verminderen. Verdunnen met water wanneer nodig.

Actieve filters